TEXNOLOGIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR QO’LLASHNING AHAMIYATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada texnologiya darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalar qo'llash orqali ta'lim sifati oshirish ko'rib chiqilgan.