MATEMATIKANI O'QITISHDA FUNKSIYA TUSHUNCHASI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
ushbu maqolada matematika darslarida zamonaviy texnologiyalar qo'llash orqali funksiya tushunchasini o'quvchilarga o'rgatish tahlil etilgan.