TUPROQLARINING MELIORATIV HOLATI (Buxoro viloyati Qorovulbozor tumani tuproqlari misolida) ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada Buxoro viloyatida Qorovulbozor tumani iqlimi, yer osti suvlar tarkibi, geomorfologik tuzilishi hamda sug‘oriladigan sur-qo‘ngir tuproqlarining mexanik tarkibi, sho‘rlanish darajasi va miqdori keltirilgan.