Sug’urta bozorida qayta sug’urta qilishning o’rni ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqola O’zbekiston Respublikasida amalga oshirilayotgan ishlar jumladan O’zbekiston Respublikasining Prezidenti Sh. Mirziyoyevning 2022-2026-yillarga mo’ljallangan “Yangi O’zbekistonning taraqqiyot strategiyasi”da belgilab berilgan ishlar, Milliy iqtisodiyotni jadal rivojlanish va yuqori o’sish suratlarini taminlash maqsadida sug’urta bozorini rivojlantirish, sug’urta muammolari va muammolarga yechim topish, aholini sug’urtaga bo’lgan ishonchini oshirish, sug’urta bozori va qayta sug’urta ishlari haqida alohida yoritilgan.