“KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O'QUVCHILARDA O'QUV FAOLIYATINING AHAMIYATI “ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Ushbu maqolada  kichik maktab yoshidagi o'quvchilarning ta'limiy  xususiyatlari va unda katta ahamiyat kasb etadigan   o'quv faoliyati  haqida so'z  yuritiladi.