TUPROQ MUHITINING O`SIMLIKLAR HAYOTIDAGI AHAMIYATI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Maqolada tuproq muhiti unga tasir etuvchi omillar va muhitning o`simliklarning o`sib rivojlanishiga ta’siri haqida ma’lumotlar beriladi.