Maktabni sevimli maskanga aylantiramiz ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada ilm maskani hisoblanmish maktab haqida, unga boʻlgan eʼtibor, Maktabni sevimli maskanga aylantirish haqida soʻz yuritiladi.