Bola tarbiyasida ota- onaning va tarbiyachining kamfikrligi, bolaga to‘g ‘ri munosabatda bo‘lish. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqola farzandlarimizga ta‘lim tarbiya berishda oilaning, ota-onani va tarbiyachilarni o’rni hamda ahamiyati haqida va bu borada bir qancha allomalarning qarashlari haqida azaldan fikr yuritilib boriladi.Tarbiyachilar mehnatini yuzaga chiqarishdi, tarbiyalanuvchilarga berilgan bilimlarning yuqori samara berishida oilaviy tarbiyaning muhim jihatlari muhokama qilingan.