BETON TO‘LDIRUVCHILARINING G‘OVAKLIK XOSSASI HAMDA G‘OVAK TO‘LDIRUVCHILARNING HOZIRGI KUNDA QO’LLANILISHI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada oddiy g’ovak betonlardagi g’ovakliklar,bo’shliqlar, beton tarkibidagi g’ovaklikning uning sifatiga va xossalariga ko’rsatadigan ta’siri haqida. O‘zbekistonda Respublikasi Prezidentining 2019-yil 23 maydagi PQ-4335-sonli “Qurilish materiallari sanoatini jadal rivojlantirishga oid qo‘shimcha chora-tadbirlar to‘g‘risida” gi qarori Respublikamizda raqobatbardosh mahsulotlarni ishlab chiqarish va eksport qilish bo‘yicha barqaror o‘sish suratlarini ta’minlash, shuningdek, korxonalarni modernizatsiya qilish, texnik va texnologik yangilashga qaratilgan qurilish materiallari sanoatidagi tarkibiy o‘zgartirishlarni yanada chuqurlashtirish yuzasidan tizimli ishlar bajarib kelinmoqda.”