SUD TIBBIYOTI EKSPERTIZASINING PROTSESSUAL ASOSLARI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
O’zbekiston Respublikasida sud tibbiyoti ekspertizasi ma’lum amaldagi qonuniyatlarga asoslanadi. Ushbu maqolada sud tibbiyoti ekspertizasining protsessul asoslari haqida ma’lumotlar berilgan.