Янги Ўзбекистонда камбағалликни қисқаритиш орқали фаровон жамият қуриш истиқболлари ва йўналишлари. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Мақолада Янги Ўзбекистонда камбағалликни қисқаритиш орқали фаровон жамият қуриш истиқболлари ва йўналишлари бугунги куннинг долзарб вазифаси эканлиги акс этган.