Chet tillaridagi darslarni taqdimot usulida tashkil etish ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqola chet tillaridagi darslarni taqdimot usulida tashkil etish orqali o'quvchilarga yangi bo'lgan so'z va tushunchalarni yanada aniq va samarali tushintirish, shuning o'qituvchilar taqdimot usulidan foydalangan holda so'zlayotgan paytlarida visual tasvirning shakillanib turishini o'z ichiga oladi.