Abdulla Qodiriy ijodida millati va milliy o’zlik masalasi ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada A.Qodiriy ijodidagi millatparvarlik, yurt qayg’usi va milliy qadryatlarimiz badiiy funksionalligi haqida so’z boradi.  Zero, A.Qodiriy  o’z asarlari  bilan o’sha paytda yoshlarning dunyoqarashini shakllantirishda katta hissa qo’shgan.