Yerqalampir o’simligining shifobaxsh xususiyatlari ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ma‘lumki, o‘simlik maxsulotlari tarkibida har xir hayotbaxsh vitaminlar, oqsil, karbonsuvlar, ifor moylari, shuningdek,organizimning hayoti va faliyati uchunjuda zarur bo‘gan ma‘danlar,tuzlar va boshqa muhim biologik faol moddalar mavjud. Bo‘yoqdor ro‘yan o‘simligi ha shunday o‘simliklar qatoriga kiradi.