Turkiy tillarda so‘z turkumlarining umumiy xususiyatlari ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada turkiy tillarda so‘z turkumlarining umumiy xususiyatlari haqida ma’lumotlar yoritib berilgan.