Hozirgi zamon psixologiyasi va uning boshqa fanlar tizimida tutgan o‘rni ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada hozirgi zamon psixologiyasi va uning boshqa fanlar tizimida tutgan o‘rni haqida yoritib berilgan.