SURUNKALI YURAK YETISHMOVCHILIGI MAVJUD BEMORLARDA BUYRAK DISFUNKSIYASINING KASALLIK KECHISHIGA TA’SIRI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
Surunkali yurak yetishmovchiligi bor bemorlarda buyrak disfunksiyasining rivojlanib borishi bilan yurak funksional ko‘rsatkichlarida bo’ladigan o‘zgarishlarni aniqlash.