O‘TKIR KORONAR SINDROMLI BEMORLARDA TOJ ARTERIYALAR SHIKASTLANISHLARINING ANGIOGRAFIK XUSUSIYATLARINING KARDIOVASKULYAR XAVF OMILLARIGA BOG‘LIQLIGI. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2024)
O'tkir koronar sindrom (O`KS) butun dunyo bo'ylab o'limning asosiy sabablaridan biri bo’lib inson xayoti uchun xavf tug’dirib kelmoqda. Bu tadqiqotda o'tkir koronar sindrom bilan og'rigan bemorlarning bir zararli odatlar va  kardiovaskulyar  xavf omillari o'rtasidagi bog'liqlikni aniqlab beruvchi ishlar olib borilgan.