Gilamchilik leksikasiga oid so‘zlar izohi ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada amaliy sanʼatning yetakchi turlaridan biri bo‘lgan gilamchilik sohasiga oid bir qancha atama va terminlar izohlandi. Gilamchilik leksikasining bugungi kundagi ahamiyati ko‘rib chiqildi.