KREATIVLIK ORQALI BOLALARNING QOBILYATLARINI OSHIRISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolamning mazmuni shundan iboratki,unda kreativlik haqida so‘z boradi.Bolalarning kreativ ijodkorrligini oshirishda pedagoglar qanday yo‘l tutishlari kerakligi va qanday mashg‘ulotlar o‘tkazish kerakligi haqida so‘z boradi.