Қозоғистон Республикаси давлат харидларининг ривожланишини ўзига хослиги ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Мазкур мақолада Марказий Осиё мамлакатлари ичида кучли иқтисодиётга эга бўлган Қозоғистон Республикаси давлат харидларининг ўзига хослиги ҳамда сўнги вақтларда ушбу соҳани янада такомиллаштириш учун амалга оширилаётган ислоҳотлар кўрсатиб берилган.