BOTULIZM KASALLIK TARIXI VA UNING TURLARI, ORGANIZMGA KASALLIK KELTIRIB CHIQARISHI XUSUSIYATINI TADQIQ ETISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu tezisda Botulinum toksini inson organizmiga ta’siri, aniqlanish tarixi va ularning patologik guruhlari: Botulus: A, B, C1, C2, D, E, F, G, H tadqiq etilgan.