KO’P HUJAYRALILARNING KELIB CHIQISHI TO’G’RISIDAGI ASOSIY NAZARIYALARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Barcha ko’p hujayralilar koloniya bo’lib yashovchi  bir hujayralilardan kelib chiqqan. Bu bo’yicha juda ko’p olimlar ish olib borgan. Gastreya, Fagotsitella, hamda Sellyurizatsiya nazariyalariga asos solingam.