GʻOʻZA VA YASMIQ O’SIMLIKLARINI DORIVORLIK XUSUSIYATLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bu maqolada  g’o’za va yasmiq o’simliklarining botanik belgilari (ildiz, poya, barg, gul) haqida va bu o’simliklarning  dorivorlik xususiyatlari haqida ma`lumotlar keltirilgan.