Til o'rganishda yangi so'zlarni tez eslab qolish va ulardan foydalanish ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Bugungi hayotni chet tillarisiz tasavvur etib bo‘lmaydi. Globallashuv jarayoni tezlashar ekan, chet tilini o‘rganish davr talabiga aylanib bormoqda. Bugungi kunda har qanday sohada yaxshi mutaxassis bo‘lish uchun ingliz, nemis va boshqa xorijiy tillarni bilish umumiy talabga aylangan. Maqolada keltirilgan xulosa va fikrlar yangi so‘zlarni tez eslab qolish va ulardan til o‘rganishda foydalanish samaradorligini oshirishga xizmat qiladi.