KORRUPSIYANING SIYOSATGA TA’SIRI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Korrupsiyaning siyosatga ta’siri bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar tahlili ushbu mavzuni tushunishimizga yordam beradigan muhim natijalarni beradi. Natijalar korrupsiya va siyosat o‘rtasidagi murakkab munosabatlarni ta’kidlab, uning oqibatlari va oqibatlarini yoritib beradi.