SHAXSLARARO MUNOSABATLAR VA ULARNING KECHISHI. DISKRIMINATSION YONDASHUV. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Shaxslararo munosabatlar jarayonida shaxsning ishtiroki va bu jarayonda shaxslar o’rtasida kechadigan munosabatlarni o’rganish ijtimoiy psixologiya uchun dolzarb muammolardan biri bo’lib kelmoqda. Bunday munosabatlar sirasiga shaxs xulq-atvoriga tegishli bo’lgan altruizm, egoizm, agressiya, tolerantlik, stigma, diskriminatsiya tushunchalarini kiritish mumkin.