Ijtimoiy ustanovka muammosining rus psixologiyasida o‘rganilishi. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Umumiy psixologiyada ustanovka tushunchasi ostida subyektning ma’lum bir faoliyatga nisbatan tayyorligi tushuniladi. Va bu ikki xil omilga bog‘liqligi ta’kidlanadi: birinchisi, subyektning ehtiyojlari bo‘lsa, ikkinchisi obyektiv vaziyatga mos kelishidir.