SHAXSLARARO MUNOSABATLARDA SHAXS AGRESSIVLIGI MUAMMOSI VA NAZARIYALAR. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolamizda shaxsda agressiv xulqning shakllanishida oila muhitining o‘rni kattadir. Ota-onaning farzandi xatosiga nisbatan reaksiyasi, ota-onalar o‘rtasidagi munosabatlar xarakteri, oiladagi garmoniya yoki disgarmoniya darajasi, qondosh aka-uka va opa-singillar o‘rtasidagi munosabatlar xarakteri oilada va undan tashqarida bola agressiv xulq-atvorini belgilab beruvchi hamda uning balog‘at yillarida atrofdagilar bilan quradigan munosabatlariga ta’sir ko‘rsatuvchi omillardan biri hisoblanadi.