O‘ZBEKISTON VETERINARIYA FARMATSEVTIKASIDA QO‘LLANILAYOTGAN INSEKTITSIDLAR VA AKARITSIDLARNI ASOSIY TASIR ETUVCHI MODDASI BO‘YICHA TAHLILI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston veterinariya farmatsevtikasi bozorida mavjud insektitsidlar va akaritsidlar bozoriga kirib kelish dinamikasining ishlab chiqaruvchi davlatlar orasidagi taqsimoti, asosiy ta’sir etuvchi moddasi, ishlab chiqarilish shakli kabi ko’rsatkichlari orqali kontent tahlili natijalari keltirilgan.