TEXNOLOGIYA FANINI O’QITISHNING MUHIM JIHATLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Hozirgi kunga kelib hayotimizni texnika va texnologiyalarsiz tassavvur qilishimiz qiyin. Ta’lim tizimi esa ta’lim oluvchilarni amaliyot hamda nazariy bilimlar bilan boyitib borishni talab qiladi. O’zbekiston Respublikasi Prezidenti Shavkat Mirziyoyev ta’lim sifatini oshirish maqsadida 2023-yilni “Insonga e’tibor va sifatli ta’lim” yili deb e’lon qilishi, “Buyuk kelajagimizni mard va oliyjanob xalqimiz bilan birgalikda quramiz”, “Milliy taraqqiyot yo’limizni qat’iyat bilan davom ettirib, yangi bosqichga ko’taramiz”, “Milliy tiklanishdan milliy yuksalishgacha” deb bildirgan ishonchlari bejizga emas.