O`ZBEK MILLIY LIBOSLARI TARIXI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada o`zbek milliy liboslarining kelib chiqish tarixi, oʻzbek xalqining milliy oʻziga xos xususiyatlarini aks ettiruvchi qadimgi davrlarda yaratilgan va hozirgi kunlarda foydalaniladigan, madaniyati va tarixi bilan uzviy bogʻliq boʻlgan kiyimlar haqida fikr yuritilgan.