АНДИЖОН ВИЛОЯТИ МАҲАЛЛАЛАРИДА ТАДБИРКОРЛИКНИ МОЛИЯЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ўзбекистон Республикаси Президентининг 2020 йил 18 февралдаги "Жамиятда ижтимоий-маънавий муҳитни соғломлаштириш, маҳалла институтини янада қўллаб-қувватлаш ҳамда оила ва хотин-қизлар билан ишлаш тизимини янги даражага олиб чиқиш чора-тадбирлари тўғрисида" ги фармонига асосан Маҳалла ва оилани қўллаб-қувватлаш вазирлиги ташкил этилди. Ушбу қарорга мувофиқ Андижон вилояти ҳокимининг ўринбосари, вилоят хотин-қизлар қўмитаси раиси лавозимида фаолият олиб борган Юнусова Манзурахон Пазлиддиновна эндиликда Андижон вилоят ҳокимининг ўринбосари, маҳалла ва оила масалалари бошқармаси бошлиғи лавозимига тайинланди.