MIKROSUVO‘TLARINING MO‘TADIL O‘SIB-RIVOJLANISHINI TA’MINLOVCHI OZUQA MUHITI TANLASH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Maqolada chigitning unuvchanligini ta’minlash bo‘yicha qishloq xo‘jaligi ekinlari urug‘larining umumiy unuvchanligiga qo‘yilgan talablarga javob berganligi uchun tadqiqotlarimiz Botryococcus avlodiga mansub B.braunii-AnDI-115 shtammi (B.braunii-AnDI-115) hamda Chlorococcum avlodiga mansub bo‘lgan Ch.infusionum -AnDI-76 shtammlari (Ch.infusionum -AnDI-76) tanlashdan iborat.