EKOLOGIK OMILLАR TА’SIRIDА TUPROQ QOPLАMIDАGI O‘ZGАRISHLАR ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Mazkur maqolada ekologik omillar ta‘sirida tuproq qoplamidagi o‘zgarishlar o‘rganilgan va tahlil qilingan