UMUMIY O’RTA TA'LIM MAKTABLARINI ZAMONAVIY YONDASHUVLAR ASOSIDA INNOVATSION BOSHQARISH. ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada maktablar faoliyatini samarali tashkil qilish va rivojlantirishga nisbatan yangicha yondashuvlarning tatbiq etilishi, ilmiy-pedagogik jihatlari, sifatli faoliyat olib borish mexanizmlari asoslangan. Pedagogik taʼlim innovatsion klasteri negizida sifat samaradorligini oshirish amaliyotlarini joriy etilishining ahamiyati belgilab berilgan.