TERMINOLOGIYANING LINGVISTIKA OBYEKTI SIFATIDA O’RGANILISHI “DEVONI LUG’OTIT-TURK” ASARI MISOLIDA ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada “Terminologiyaning lingvistik obyekti sifatida o’rganilishi” haqida atroflicha yoritiladi.