Халқ депутатлари маҳаллий Кенгашларида умумтаълим мактаблари директорлиги учун номзодларни легал ва легитим танлаб олиш ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ушбу материалда Халқ депутатлари маҳаллий Кенгашларида умумтаълим мактаблари директорлиги учун номзодларни легал ва легитим танлаб олиш тўғрисида фикр юритилади.