MILLIY TIKLANISH DAVRIDA AHMAD DONISH ILMIY MEROSIGA MUNOSABAT ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
ushbu maqolada milliy tiklanish davrida Ahmad Donish ilmiy merosiga bo‘lgan munosabat masalasi tahlil etiladi. Tadqiqotda mutafakkirning ma’rifatparvarlik g‘oyalari, jamiyat taraqqiyoti haqidagi qarashlari hamda milliy o‘zlikni anglashga xizmat qiluvchi ilmiy-falsafiy merosining qayta baholanish jarayoni xususida fikr va mulohazalar yuritiladi.