O‘YIN TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O‘QUVCHILARNING IJODIY FIKRLASH QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISH: USULLAR, VOSITALAR VA BAHOLASH MEZONLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Ushbu maqolada o‘yin texnologiyalari asosida o‘quvchilarning ijodiy fikrlash qobiliyatini shakllantirishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim tizimida o‘quvchilarning mustaqil fikrlashi, muammoga noodatiy yondashuvi, yangicha g‘oyalarni ilgari surishi va amaliy vaziyatlarda moslashuvchan qaror qabul qila olishi muhim kompetensiyalar sifatida qaralmoqda.