BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING IJODIY TASAVVURINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK VA METODIK ASOSLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ijodiy tasavvurini rivojlantirishning pedagogik va metodik asoslari yoritiladi. Ijodiy tasavvur o‘quvchilarning dunyoqarashini kengaytirish, yangi g‘oyalarni yaratish va ularni amaliyotda qo‘llash qobiliyatini rivojlantirishda katta ahamiyatga ega. Ijodiy tasavvurning rivojlanishi o‘quvchilarda nafaqat ilmiy va akademik muvaffaqiyatlarni oshiradi, balki ularni jamiyatda faol ishtirok etishga, yangi g‘oyalarni ilgari surishga va amaliy hayotda o‘zlarini muvaffaqiyatli namoyon qilishga yordam beradi.