TABIIY FANLAR O‘QITISH JARAYONIDA STEM YONDASHUVI VA INNOVATSION TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK METODLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Ushbu maqola tabiiy fanlar o‘qitish jarayonida STEM (Fan, Texnologiya, Muhandislik va Matematika) yondashuvi va innovatsion tafakkurni rivojlantirishning pedagogik metodlarini tahlil qiladi. STEM yondashuvi, o‘quvchilarda innovatsion tafakkurni rivojlantirish uchun zarur bo‘lgan metodlarni o‘z ichiga oladi, shu bilan birga tabiiy fanlar o‘qitish jarayoniga integratsiyalashgan yondashuvlarni kiritadi.