YURAK KARDIOMIOPATIYALARI: DIAGNOSTIKA VA DAVOLASHGA KOMPLEKS YONDASHUV ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Ushbu ilmiy ish yurak kardiomiopatiyalarining asosiy turlari, ularning kelib chiqish mexanizmlari hamda klinik namoyon bo‘lish xususiyatlarini yoritishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda kardiomiopatiyalarning diagnostikasida qo‘llaniladigan zamonaviy instrumental va laborator usullar, jumladan, elektrokardiografiya, echokardiografiya, magnit-rezonans tomografiya hamda genetik tekshiruvlarning ahamiyati tahlil qilindi. Shuningdek, kasallikni davolashda qo‘llaniladigan farmakologik, invaziv va noinvaziv usullar hamda individual yondashuvning samaradorligi muhokama qilindi. Olingan natijalar yurak kardiomiopatiyalarini erta aniqlash, asoratlarning oldini olish va bemorlarning hayot sifatini yaxshilashda kompleks yondashuv muhim ahamiyatga ega ekanligini ko‘rsatadi.