KAM QONLILIK OQIBATIDA KILIB CHIQADIGAN KASALLIKLAR VA KAM QONLILIKNI ZAMONAVIY USULLAR YORDAMIDA DAVOLASH YOʻLLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2026)
Mazkur maqolada kamqonlik (anemiya) kasalligiga olib keluvchi omillar, uning asoratlari va oqibatida yuzaga keladigan ikkilamchi kasalliklar, shuningdek, zamonaviy tibbiyotda qo‘llanilayotgan innovatsion davolash usullari haqida so‘z boradi. Maqola O‘zbekiston va xorijiy mamlakatlarda chop etilgan ilmiy manbalar asosida tayyorlangan.