Туркистон тоғ ва тоғ олди ҳудудларининг экотуристик маршрутлари ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Туркистон тоғ ва тоғ олди ҳудудларининг туристик объектлари ўрганилган ҳолда бир неча экотуристик маршрут йўналишлари ишлаб чиқилди.