Telekommunikatsion texnologiyalarning jamiyatdagi o’rni ("Conference on Universal Science Research 2023", 2023)
Ushbu maqolada telekommunikatsion texnologiyalarning jamiyatdagi o’rnini, uning muhimligini va qaysi guruhdagi jamiyat uchun kerakli va foydali ekanligini ko’rib chiqildi va taxlil qilindi.