BUGUNGI KUNDA O’ZBEKISTONNI DUNYOGA TANITAYOTGAN YOSHLAR!!! ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Maqolada bugungi kunda O’zbek yoshlarining davlatini rivojlanishi uchun o’zini ilmiy tarafdan qanchalik harakat qilayotganligi keltirilgan.