XALQARO HAMKORLIK TAJRIBALARINI ÖRGANISHDA SINGAPUR TA'LIMI VA UNING PEDAGOGIK ISTIQBOLLARI TAHLILI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu tadqiqotning maqsadi — Singapur ta’lim tizimi tajribasini xalqaro hamkorlik nuqtayi nazaridan o‘rganish, uning muvaffaqiyat omillarini tahlil qilish hamda ushbu tajribani O‘zbekiston ta’lim tizimida qo‘llash imkoniyatlarini aniqlashdan iborat. Tadqiqot jarayonida Singapurdagi ta’lim siyosatining asosiy tamoyillari, pedagogik yondashuvlari va innovatsion metodlari o‘rganilib, ularning O‘zbekiston sharoitiga mos istiqbollari baholanadi.