ILGOR XORIJIY TAJRIBALAR ASOSIDA MALL-INTEGRATSIYALI MULTIMODAL PLATFORMA ORQALI BO‘LAJAK FILOLOG TALABALARDA PLURIMADANIYLIKNI SHAKLLANTIRISH ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu tezisda bo‘lajak filolog talabalarda plurimadaniy kompetensiyani rivojlantirishda MALL (Mobile-Assisted Language Learning) texnologiyalarining multimodal yondashuv bilan uyg‘unlashuvi tahlil etiladi. Ilgor xorijiy davlatlar — AQSH, Buyuk Britaniya, Finlyandiya va Janubiy Koreya tajribalari asosida o‘qitish samaradorligini oshirish imkoniyatlari yoritiladi. O‘zbekiston ta’lim tizimida ushbu modelni tatbiq etish raqamli ta’lim sifatini yaxshilash va madaniyatlararo muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.