BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA MILLIY G‘URURNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI ("Conference on Universal Science Research 2023", 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida milliy g‘ururni shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlarini keng qamrovda o‘rganadi. Milliy g‘urur tushunchasining psixologik-pedagogik asoslari, boshlang‘ich ta’lim bosqichida uning shakllantirish metodlari, ta’lim mazmuni, interfaol metodlar, oila va jamiyatning o‘rni, shuningdek, zamonaviy ilmiy tadqiqotlar natijalari tahlil qilinadi. Shu bilan birga, milliy g‘urur shakllantirish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni hal etish yo‘llari ko‘rsatib o‘tiladi.